Kooliõpilaste kunstitööd loovad sõprusest värvika pildi

Tartu Kunstimuuseumis avati reedel, 22. veebruaril kooliõpilaste kunstikonkursi „Sõbrad minu elus“ parimate tööde näitus. Kokku saadeti konkursile 1085 erinevates tehnikates valminud kunstitööd 98 koolist üle Eesti. Nende seast valiti näituse jaoks välja 101 parimat, mille hulgas on ka 4.a klassi õpilaste Nikita Kuznetsovi, Tuule Tensingu, Renee Kanguri ja kunstiringi õpilase Siim Heinsaare  (3.a klass) kunstitööd.

„Näitus annab värvika pildi sellest, kuidas koolilapsed ja -noored mõtlevad sõprusest. Erinevates tehnikates valminud kunstitöödesse on jäädvustatud nii parimate sõprade portreed kui tegevused, mida ühiselt tehakse. Näituselt leiab nii rõõmsaid, tõsiseid kui humoorikaid mõtisklusi sõpruse leidmise ja hoidmise kohta,“ tutvustatakse näitust Tartmuse kodulehel. 

Näitus on Tartu Kunstimuuseumi projektiruumis avatud  31. märtsini.

Ülle Hint-Märtson, 4. a klassijuhataja