Põnev Mõrvamüsteerium

Meie klass käis kolmapäeval 20.03 kohvikus nimega Pierre, lahendamas mõrvamüsteeriumit, mille me võitsime jõuluballil aktiivse osavõtmise eest. Me läksime kohvikusse ja seal anti meile aksessuaarid, mida kanti vanemal ajal. Meile räägiti, mida me tegema hakkame ja tutvustati mängu reegleid. Me saime kõik endale uued nimed ja identiteedid ning kõigil olid oma ülesanded mida täita. Tegevus toimus eelmisel sajandil Londonis. Kõik lahendasid ülesandeid ja mängujuht jälgis ja sosistas vahepeal, mida teha. Lõpuks, kui oli toimunud mõrv, siis pidi politseiülem kahtlusaluseid küsitlema. Osalejad said anda ühe hääle sellele, keda nad kahtlustasid mõrvas. Ühe osana mängu juurde kuulus einestamine vanaaegses miljöös.
See päev oli väga tore ja huvitav.

Birgit Laurson, 6.B klass