Pranglimine on põnev ja arendav tegevus

Oktoobrist veebruarini toimusid veebivõistlustena pranglimise kolm kolmevõistluse etappi, mille alusel valiti välja piirkondlikele võistlustele pääsejad. Luunja Keskkoolist osalesid piirkondlikul võistlusel Tony Märtson (2.b klass), Tormi Pärtel (3.a klass), Daniil Zuzlov (3.a klass), Remy Märtson (4.a klass), Merilin Jõesaar (7.b klass), Arko Kasemets (7.b klass), Joosep Pärnalaas (7.a klass) ja Rasmus Kaldoja (7.b klass).

Piirkondlikel võistlustel võisteldi viievõistluses. Kõik meie kooli võistlejad olid tublid, vabariiklikku finaali pääses Luunja Keskkooli esindama Tony Märtson (fotol esiplaanil), kes saavutas sirgujate vanuseklassis (1.-3.klass) nii piirkondlikus kui ka vabariiklikus arvestuses 1. koha. Vabariiklikud meistrivõistlused pranglimises toimuvad 27. märtsil. Hoiame Tonyle pöialt!

Ülle Hint-Märtson

Foto: Külliki Kask