Kümnendike näitetrupp sai kutse kooliteatrite riigifestivalile

Teisipäeval, 26. märtsil toimus Rõngu rahvamajas koolinoorte teatrifestivali Tartumaa piirkonnavoor, millest võttis osa ka meie kooli 10. klassi näitetrupp etendusega „Isa, tule vii mind koju“. Näidend rääkis sellest, mis võib juhtuda, kui noored lähevad suvilasse sünnipäeva pidama ning omavahel tülli pööravad.

Etenduses astusid lavale Egle Oolberg, Cärolyn Dietrich, Elis Opmann, Kaspar Martin Kivineem ja Rasmus Muuli, lavastaja ametit täitis Helen Saar, rekvisiitor-kujundaja oli Heidy Loikonen ning helitehnik Markkus Suun.

Žürii otsustas, et Luunja Keskkooli näitetrupp võib minna kooliteatrite riigifestivalile Tartumaad esindama ning jagas ka mitmeid näpunäiteid, millele teatrifestivali eelsetes proovides keskenduda.

Külliki Kask

Autori foto