Kauni käekirja omanikud on välja selgitatud

Emakeelepäeval, 14. märtsil toimus algklassides traditsiooniline konkurss „Kaunis käekiri”, kus õpilased kirjutasid joonelisele lehele oma kõige ilusamat käekirja kasutades õpetajate poolt välja valitud teksti. Käekirjade hindajad valisid välja iga paralleelklassi poiste ja tüdrukute kauneimad käekirjad (vt fotot).

Esimeste klasside tüdrukutest saavutas I koha Marietta Verst 1.b klassist ja poistest Sven Uus samuti 1.b klassist. Teise koha said 1.b klassi Johanna Ainsalu ja 1.a klassi Ranno Põder ning kolmanda koha 1.a klassi Mona Prits ja 1.c klassi Raiko Siinmaa.

Teiste klasside tüdrukutest saavutas esimese koha Nelly Nuuma 2.b klassist ja poistest Maikel Mägipõld samuti 2.b klassist. Teise koha said 2.a klassi Laura Schulz ja 2.b klassi Laurits Lauk ning kolmanda koha Mina Marta Võlli ja Uku Veenpere, mõlemad 2.a klassist.

Kolmandate klasside tüdrukutest saavutas esimese koha Iris Sulg 3.a klassist ja poistest Ilja Bezuglov 3.b klassist. Teise koha said 3.b klassi Mirjam Kaldoja ja 3.a klassi Daniil Zuzlov ning kolmanda koha Elizabeth Krutõh ja Kert Vändra, mõlemad 3.b klassist.

Neljandate klasside tüdrukutest saavutas esimese koha Hannaliisa Kingsepp 4.a klassist ja poistest Remy Märtson samuti 4.a klassist. Teise koha said 4.a klassi Ketlin Papp ja Brendon Davõdov ning kolmanda koha 4.b klassi õpilased Nele Eelmäe ja Kevin Hipus.

Maarja Kass

Autori foto