Tüdrukute kaunid joonistused jõudsid näitusele

Neli meie kooli õpilast said auhinnalised kohad traditsioonilisel nukkude joonistamise konkursil, kus sellel aastal joonistati L.O.L Suprise nukke.

1.klasside arvestuses saavutasid koha esiviisikus 1.b klassi õpilane Emili Lomp, juhendaja Maarja Kass, ja 1.a klassi õpilased Joanna Killak ning Mirtel Voimann, mõlema tüdruku juhendaja Ülle Hint-Märtson. 2. klasside arvestuses saavutas koha esiviisikus 2.c klassi Janely Värnomasing, juhendas samuti Ülle Hint-Märtson.

Sel aastal laekus joonistuskonkursile 364 joonistust kümnest Tartu linna ja neljast Tartumaa koolist: 1. klasside arvestuses 99 joonistust, 2. klasside arvestuses 99 joonistust, 3. klasside arvestuses 166 joonistust. Kaunimatest joonistustest kokku pandud näitus on Kvartali keskuse 1. korrusel avatud 30. aprillini. Töödega saab tutvuda ka nukukonkursi leheküljel http://nukukonkurss.blogspot.com/

Maarja Kass