Lemmikloomapäev

Vaheajajärgsel teisipäeval (29. oktoobril) toimus koolis lemmikloomapäev.

Juba selle väljakuulutamine tekitas koolis suure elevuse. Rääkimata päevast, mil reaalselt sai kaasa võtta oma lemmikuid.

Oodatult olid kõige arvukamad koolikülalised neljajalgsetest koerad ning kassid, keda oli igat suurust, värvi ja tõugu, samuti hamstrid ja merisead. Esindatud olid ka küülikud, rotid ja liivahiired. Kõige eksootilisemad olid seekord teod, kameeleon, kilpkonn ja vaieldamatult suurimat elevust tekitanud erilised Euroopa kanatõu esindajad – paduaanid.

Päev oli eriline ning pakkus kõigile loomaarmastajatele toredat võimalust tutvustada kaaslastele oma lemmikuid ning nendele, kellel puudus kaasavõtmise võimalus, rääkida ja näidata pilte unelmate lemmikloomadest.

Aitäh kõigile kaasalöönutele ning vanematele, kes aitasid oma pere lemmikuid kooli tuua ja koju tagasi viia! Ilma teie osaluseta ei oleks sellist sooja, niisket, karvast ja pehmet lemmikloomapäeva lastel olnud. Aitäh!