Jalgpallimeistrid 2022

Teisipäeval, 17. mail osales Luunja Keskkooli 8.-9. klassi poiste võistkond Elvas Nike Arena kunstmuruväljakul Tartumaa meistrivõistlustel jalgpallis. Väga põnevates ja pingelistes mängudes suutsid poisid välja võidelda esimese koha!

Otsustavas duellis Ülenurme Gümnaasiumiga jäime kaotusseisu 0:3, misjärel Ron sai “kurjaks,” läks kõmmutas ühe värava tagasi, vedas teised kaasa ja võitsime 5:4!

Teise suure jalgpallimeka – Elva Gümnasiumi vastu jäime samuti alguses 0:1 kaotusseisu, kui järsku otsustas meie kaitse tugitala Kaur, et võiks ka paar väravat lüüa. Kuigi vastased otsustasid teda vahepeal kolmekesi kaitsta ning mõni sosistas kaaslasele: “Ma kardan teda!” lõi Kaur oma väravad ära. Võitsime Elvat 4:3 ning kokkuvõttes jäimegi alistamatuteks! Juba teist turniiri järjest. Parimad väravakütid sel korral olid taas Antoni ning teda toetanud Hardi!

Seega 2021/22 õppeaastal oleme jalgpallimeistrid nii saali – kui tavajalgpallis!

Palju õnne Tartumaa meistritele Ron Neltsas, Antoni Ainson, Hardi Ernits, Gustav Jakob Porro, Kaur Tasane, Henri Kannel, Rasmus Mettis, Daniil Zuzlov ja Romet Saaremaa ning juhendajale õpetaja Martin Pihl